Εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

5ο  Δ.Σ. ΧΟΛΑΡΓΟΥ                                                        ΧΟΛΑΡΓΟΣ, 22-10-2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  1.  Σας  ενημερώνουμε ότι η σχολική γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου, ημέρα Παρασκευή, 25-10-2013, ανά τάξη.  Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 8:30 π.μ Παρακαλούνται οι γονείς να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των παιδιών τους από το σχολείο μετά το τέλος της γιορτής (κατά τις 9:30 π.μ. περίπου).  Ο σημαιοφόρος, οι παραστάτες και οι υπεύθυνοι για την κατάθεση στεφάνου θα παραμείνουν στο σχολείο και θα οδηγηθούν από τη δασκάλα της ΣΤ2  κ. Καστανιά Νικολέττα, στο χώρο του ηρώου για κατάθεση στεφάνου και από εκεί θα παραληφθούν από τους γονείς τους.
  2. Ανήμερα της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου 1940, οι μαθητές που θα παρελάσουν, εκτός από τους παραστάτες και το σημαιοφόρο, θα αναχωρήσουν από το χώρο του σχολείου, ώρα 11π.μ. με τη συνοδεία της κ. Μπελεχρή Νικολέττας, δασκάλας Φυσικής Αγωγής και του κ. Τσιβούλα Αντώνη, δασκάλου της Ε΄ τάξης, προκειμένου να μεταβούν στο χώρο της παρέλασης, στην οδό Περικλέους στο ύψος του Άλσους.  Μετά το τέλος της παρέλασης, οι γονείς θα παραλάβουν τα παιδιά τους από την πίσω είσοδο του 1ου & 6ου Δ.Σ. Χολαργού, στην οδό Βεντούρη.
  3.  Οι παραστάτες και ο σημαιοφόρος θα έρθουν με ευθύνη των γονέων τους στον αύλειο χώρο της εκκλησίας της Φανερωμένης στις 10:15π.μ. όπου θα τους παραλάβει η κ. Τζήκα Αναστασία, δασκάλα της  Γ΄ τάξης, για να παραστούν στη δοξολογία. Μετά το πέρας της δοξολογίας, τα παιδιά της σημαίας θα μεταβούν στο χώρο της παρέλασης υπό τη συνοδεία της κ. Τζήκα.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: