ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠ/ΣΗ

Πηγές και υλικό για περιβαλλοντικά θέματα  

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡ/ΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΕΜΑΤΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ,  Το υλικό, με τις οποιεσδήποτε αναγκαίες τροποποιήσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες περιπτώσεις σχεδιασμού προγράμματος περ/κής εκπ/σης για υγρότοπους. Μίτσης Παναγιώτης.
GREENPEACE Eλλάδας    Η επίσημη ιστοσελίδα της διεθνούς οργάνωσης με πληροφορίες για τη δράση της στην Ελλάδα και τις εκστρατείες της απέναντι στα τοξικά, τα μεταλλαγμένα και την παράνομη θήρευση σπάνιων ειδών.
 Οικοσκόπιο WWF  Eλλάδας   Συγκεντρωτική απεικόνιση πληροφοριών για το ελληνικό περιβάλλον. Στόχος του είναι να προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ή φορέα άμεση, έγκυρη και κατανοητή πληροφορία για το περιβάλλον της χώρας μας.
WWF – Περιβαλλοντική εκπαίδευση  Υλικό δραστηριοτήτων από την WWF για τα σχολεία της χώρας. Πρόκειται για εκπαιδευτικά προγράμματα που σχετίζονται με την προστασία του περιβάλλοντος. Όλο το υλικό είναι ελεύθερο για εκτύπωση και χρήση στην τάξη.

Παιχνίδια της ΕΥΔΑΠ για το νερό

 

The world’s best underwater photographs 2010

 

 

 

Ένα οικολογικό μήνυμα με νότες!

Ένα ντοκιμαντέρ για την παγκόσμια καταστροφή των τροφίμων.Γιατί πετάμε τόσο πολύ; Πώς μπορούμε να σταματήσουμε αυτό το είδος των αποβλήτων; Εκπληκτικό αλλά αληθινό: Στη διαδρομή από το αγρόκτημα στο τραπέζι , πάνω από τη μισή ποσότητα των τροφίμων καταλήγει στη χωματερή. Το μεγαλύτερο μέρος τους δηλαδή, προτού καν φθάσει στον καταναλωτή!

 

 

 

Η διαδικτυακή εκπαιδευτική πύλη enercities πρόκειται για ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε παιδιά με στόχο να τους μυήσει στα μυστικά της αειφόρου ανάπτυξης. To ζητούμενο είναι οι παίκτες να οικοδομήσουν μια βιώσιμη πόλη… >>περισσότερα

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: